Stylister

Bianca

Indehaver af Bhair

Bianca blev færdiguddannet med den 4 årige frisør uddannelse i 2009 og har været selvstændig siden 2010.
Uddannet Wella MasterColorExpert 2016
Hun har efterfølgende udviklet sig som frisør, med diverse kurser hos blandt andre: Sebastian, Nioxin, Wella Professionals, GHD og L’Oréal Professionnel.
Bianca sætter fokus på altid at være opdateret inden for de nyeste teknikker så du altid får den bedste behandling, og vil derfor fortsat deltage i nye spændende kurser.
I 2013 deltog Bianca i Trendvision konkurrence hos Wella som hun vandt.
Bianca lægger vægt på omhyggelighed, velvære, individuel rådgivning, samt produkt forståelse.

Mia

Mia blev færdiguddannet i 2017 med den 4 årig frisør uddannelse og har siden da arbejdet som frisør.

Hun er en meget imødekommende og positiv pige som brænder for frisørfaget. Hun elsker at være kreativ og sætter en ære i at være omhyggelig med hver eneste kunde.
Hos Mia får man altid en professionel rådgivning så man opnår det bedste resultat ud fra egne ønsker og hendes professionelle vurdering at hårets potential og selvfølgelig hvordan man passer bedst muligt på sit hår derhjemme.
Mia har deltaget i diverse kurser igennem hendes år i frisørfaget da det er vigtig for hende konstant at udvikle sig fagligt så man altid kan få den bedste behandling.
Mia tilbyder også voks behandlinger af blandt andet bryn, overlæbe med mere.

Vi glæder os til at byde dig indenfor i vores hyggelige salon. Hos Bhair lægger vi stor vægt på at give dig en god oplevelse og en professionel rådgivning. Velkommen hos Bhair.

Hos Bhair har vi passion for, at give en personlig og professionel rådgivning til alle kunder, hvor vi arbejder med hårets fulde potentiale.
Vi arbejder derfor med de mest professionelle produkter på markedet, som er af høj kvalitet, og som skaber rammen for et sundt hår, så vi altid efterlader håret i den bedste kvalitet – selv efter en farvebehandling.

Moden inden for hår er i evig udvikling, vi skal kunne følge med i den udvikling, og lære at læse og forstå vores kunder. Vi møder dem, hvor de er – derfor sørger vi for konstant at videreudvikle vores kompetencer indenfor farve, klip mm, så du får det bedste og mest tilfredsstillende resultat, inden du forlader salonen.

Hos Bhair arbejder vi på at skabe en god og behagelig atmosfære, hvor du som kunde føler dig tilpas og i fokus. Hvis du gerne vil opleve en unik service, så book din tid hos Bhair i Ballerup, og nyd en god kop kaffe eller te i vores lyse og lækre lokaler, mens vi skaber nyt liv i lokkerne.

Vi ser frem til at tage godt imod dig.

Åbningstider

*Der kan forekomme lørdage hvor vi har lukket.

BHair
Sct. Jacobsvej 12. st tv.
2750 Ballerup

Følg med på Instagram

© Copyright - BHair