Stylister

Maria

Frisør assistent

Maria er uddannet med den 4 årige frisør uddannelse og elsker at arbejde som frisør.
Hun har igennem årene deltaget på en masse kurser bla. hos Wella, GHD og mange andre. Hun elsker at holde sig opdateret på de nye trends både inde for farve og klip og søger konstant ny inspiration både på kurser og de sociale medier.
Maria er dedikeret til at give dig og dit hår den bedste behandling i salonen. For hende er det vigtigt at der er et godt samspil mellem kunde og frisør og derfor sætter hun stor ære i at lytte og forstå kundens ønsker, så hun derved kan give den bedste rådgivning hver gang.
Som person er Maria en meget udadvendt og smilende pige. Hendes passion for faget og hendes glade væsen skaber en god atmosfære omkring hende.

Bianca

Indehaver af Bhair

Bianca blev færdiguddannet med den 4 årige frisør uddannelse i 2009 og har været selvstændig siden 2010.
Uddannet Wella MasterColorExpert 2016
Hun har efterfølgende udviklet sig som frisør, med diverse kurser hos blandt andre: Sebastian, Nioxin, Wella Professionals, GHD og L’Oréal Professionnel.
Bianca sætter fokus på altid at være opdateret inden for de nyeste teknikker så du altid får den bedste behandling, og vil derfor fortsat deltage i nye spændende kurser.
I 2013 deltog Bianca i Trendvision konkurrence hos Wella som hun vandt.
Bianca lægger vægt på omhyggelighed, velvære, individuel rådgivning, samt produkt forståelse.

Vi glæder os til at byde dig indenfor i vores hyggelige salon. Hos Bhair lægger vi stor vægt på at give dig en god oplevelse og en professionel rådgivning. Velkommen hos Bhair.

Hos Bhair har vi passion for, at give en personlig og professionel rådgivning til alle kunder, hvor vi arbejder med hårets fulde potentiale.
Vi arbejder derfor med de mest professionelle produkter på markedet, som er af høj kvalitet, og som skaber rammen for et sundt hår, så vi altid efterlader håret i den bedste kvalitet – selv efter en farvebehandling.

Moden inden for hår er i evig udvikling, vi skal kunne følge med i den udvikling, og lære at læse og forstå vores kunder. Vi møder dem, hvor de er – derfor sørger vi for konstant at videreudvikle vores kompetencer indenfor farve, klip mm, så du får det bedste og mest tilfredsstillende resultat, inden du forlader salonen.

Hos Bhair arbejder vi på at skabe en god og behagelig atmosfære, hvor du som kunde føler dig tilpas og i fokus. Hvis du gerne vil opleve en unik service, så book din tid hos Bhair i Ballerup, og nyd en god kop kaffe eller te i vores lyse og lækre lokaler, mens vi skaber nyt liv i lokkerne.

Vi ser frem til at tage godt imod dig.

Åbningstider

BHair
Sct. Jacobsvej 12. st tv.
2750 Ballerup

Følg med på Instagram

© Copyright - BHair