Vi glæder os til at byde dig indenfor i vores hyggelige salon. Hos Bhair lægger vi stor vægt på at give dig en god oplevelse og en professionel rådgivning. Velkommen hos Bhair.

Hos Bhair har vi passion for, at give en personlig og professionel rådgivning til alle kunder, hvor vi arbejder med hårets fulde potentiale.
Vi arbejder derfor med de mest professionelle produkter på markedet, som er af høj kvalitet, og som skaber rammen for et sundt hår, så vi altid efterlader håret i den bedste kvalitet – selv efter en farvebehandling.

Moden inden for hår er i evig udvikling, vi skal kunne følge med i den udvikling, og lære at læse og forstå vores kunder. Vi møder dem, hvor de er – derfor sørger vi for konstant at videreudvikle vores kompetencer indenfor farve, klip mm, så du får det bedste og mest tilfredsstillende resultat, inden du forlader salonen.

Hos Bhair arbejder vi på at skabe en god og behagelig atmosfære, hvor du som kunde føler dig tilpas og i fokus. Hvis du gerne vil opleve en unik service, så book din tid hos Bhair i Ballerup, og nyd en god kop kaffe eller te i vores lyse og lækre lokaler, mens vi skaber nyt liv i lokkerne.

Vi ser frem til at tage godt imod dig.

Åbningstider

*Der kan forekomme lørdage hvor vi har lukket.

BHair
Sct. Jacobsvej 12. st tv.
2750 Ballerup

© Copyright - BHair